hej

idag har varit en jobbig dag, helgens ångest kom och jag har gråtit hela dagen. så ringde pappa vid lunch och va med han och jobbade lite. nu ska jag kolla på dr phil!

en jävel på kärlek




älskling...

Partnertestet
Vad heter ni? malin & rickie
Hur träffades ni? vi träffades på skattkärsskolgården för några år sen, de va "fest"
Hur länge har ni varit tillsammans? 1år 1januari
Är ni förlovade? yes!
Bor ni ihop? absolut.
Har ni barn? nej
Har båda körkort? ja
Isåfall, vem kör bäst? - rickie
Kommer du ihåg er första kyss? ja, de va där på skattkärsskolgården...
Vem sa "Jag älskar dig" först? Rickie♥
Vem är äldst? rickie, två år äldre än mig.
Vem fyller först på året? jag!
Vem är längst? Rickie
Vem sjunger bäst? Rickie
Håller ni i handen på stan? ibland!
Var nån av er oskuld när ni träffades? haha naej!
Kände ni varann innan ni blev ihop? jovars.
Vad har ni gemensamt? inte mycket.. därför vi funkar så bra;)
Blev du kär i första ögonkastet? alltid vart småkär i rickie.
Har ni någon speciell låt? inte vad jag vet...
Har ni några "fri kort"?ja! rickie har megan fox, jag-pölsa
Har ni stora framtidsplaner? absolut!
Har ni gråtit i varandras armar? mäst jag som grinar.
Har ni varit utomlands tillsammans? Nej men snart!
Vilket är ert bästa minne?  oj, mycket!
Vem lagar bäst mat? Rickie
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? bara myser framför tv och äter god mat.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? haha nej inte jämt..
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades? kil-skattkärr
Blir du lätt svartsjuk? yes, men inte rickie!
Brukar ni bråka? hänt nån gång på fyllan men aldrig annars, småtjaffs bara.
Ringer eller SMS:ar ni mest? oj båda? naej, ringer!
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? röva
Brukar nån av er prata i sömnen? har hört rickie några gånger annars sover jag som en stock så har inte så stor koll!

sommaren 2007, i rättvik

sommaren 2010, i våran första lägenhet



arkiv...



godmorgon!
nu har jag kollat igenom hela mitt bildarkiv på 21 sidor, allt finns ju inte kvar i bloggen eftersom jag tog bort allt när de tig slut med min förra kille, då ville jag inte ha kvar allt som stog i bloggen så det har funnits mer än ett år till på bloggen men de e nu borta, men jag har kollat igenom arkiv för bilder och de roliga är att förr kunde jag spändera jätte mycket tid nere i källaren i kil där jag hade mitt rum och sminka mig och ställa upp min riktiga kamera som nu är trasig, och ta jätte mycket fina kort.  men sånt gör jag inte längre, dels för kameran är trasig och jag gillar inte mitt ansikte så mycket på kort längre, men jag gjorde de förr!

lets dance

åh vi myser framför letsdance jag rickie och lilla alicia, mys med chips och cola!

haha kolla in frillen!

ca 3 år gammal bild haha ååh gud va söt! ser ut att ha större bubbar än vad jag har nu, här har jag iaf gått från svart till blond på några veckor därför har ja så lite hår! fann denna långt bak i bloggbilderna..


fredag

igår slutade med att jag själv blev med på krogen, vi drog på ankan. de va rätt kul faktiskt, sen vit två käkade vi och tog en taxi hem. jag drack två eller tre öl och har kännt mig bakfull hela dagen.. vad kan det bero på? det har börjat bleve så för jag brukar aldrig dricka mycket när jag går ut men blir ändå bakfull som en häst. vi har iaf legat i sängen i princip hela dagen och degat, jättegött! har nyss kollat på lilja4ever, den är så jävla bra.
ska snart gå upp och göra mig iordning lite, vi ska ju va barnvakt till alicia plutten!


en gammal sommarbild

ser ovanligt kåt* ut, kan dock inte stämma liza står bredvid haha :D

ser även ut som en feminist i armhålan, men lovar att så är inte fallet!



nananaaaaa

älskade liza tatuerade sig, gick sådär, hon blöder mycket och är torr och då menar jag hennes hy. men de blir fint, min liza. fick klockan av henne, den va JÄTTEfin!

sen åkte jag och hämtade peter, så rickie å han sitter och dricker whiskey och spelar kort, dom vill dra på scoore och ha med mig, GLÖMDE! är jätte trött verkligen, så antingen blir jag schaufföör ikväll eller så stannar gubbarna hemma.

har iaf nyss käkat vitlöksbröd och räkor, jätte gott och nu ska jag nog slockna lite i soffan, bye!

puss på mig själv, söt

 


bilder..

HAHA såhär hade jag sett ut om jag hade identiska ansiktshalvor typ.. snygg

 

 


mina nya örhängen!






torsdag

Natalie Portman, skämtar hon eller skrattar hon verkligen såhär? hon ser ju efterbliven ut?!

AJA, gomorron! jag ligger i sängen och dricker morronkaffet, ska snart gå upp och fixa med tvätt och så, sen ska jag nog ta mig en promenad när de blir lite ljusare, efter att rickie kommit hem på sin lunch ska jag åka till kil, sola lite och träna innan jag åker iväg med  liza så hon får tattuera sig.


puh!

shit, jag färgade verkligen håret som jag sa. tog bilen och åkte raka vägen till kvantum och köpte fyra burkar hårfärg, mörkbrun men blev svart, tog en bild förut med blixt höll på att skita ner mig, jag va vit som ett lik och håret såg blåsvart ut, inte fint men ungefär såhär ser de ut!

idag gick jag ner på stan för att fixa lite papper från arbetsförmedlingen, sen köpte jag ett par skor, som jag ska packa in och öppna på min födelsedag, dom är från pappi.

men kom iaf nyss hem från skattkärr, va där och hälsade på rickies mamma, vi satt och kollade igenom gamla filmer sen dom va små, så goa!

kommer bli jättefina till mina jeans, hoppas dom kommit imorgon!!

tidigare idag kom sanna och yao, drack kaffe och tjöta, mys!

nu ska jag lägga mig och glo på tv med rickie och somna i soffan, jag älskar sambolivet!

 


hårbyte

ååh jag längtar tills jag fyller år, ska snart gå ner på stan och fixa lite på arbetsförmedlingen, sen ska jag köpa en tidig 20årspresent till mig själv! ett par skor, jättefina tycker jag!

ska snart färga håret mörkbrunt,  bli lite mer seriös och trovärdig. ska  bli skönt, även att gå på krogen och inte ha massa äckel hängandes i håret "har du färgat håret till den där färgen?!" amen vafan tror du? eller "jag måste bara säga en sak, du har så himla fint hår" mm tack. brukar jag bara säga, eftersom det är folk som bara skulle kolla snett på mig dagen efter och undra "vet hon om att hennes hår är rosa?" när alla fulla människor kollar och glor och ska ta på mitt hår, känna på mitt hår, en gång kom två tjejer fram "hej kan vi bara få klappa ditt hår?" öö nej jag är ingen hund men tack ändå. annars på vanliga veckodagar och inte på krogen har jag inget emot att folk kollar, fördomsfulla som nyfikna. nästan alla barn älskar de, dom tycker de e fint med rosa och de e kul!


morrn


godnatt

jag har nyss smällt i mig en kebabsallad, så nu är jag inte lika tight som på den här gamla bilden, magen står nu åt ca gravid-i-8-månaden hållet... liza ringde förut och berättade att hon hade köpt en leopardklocka till mig, längtar tills jag får den wihoo! ska köra henne till deje/forshaga (kommer ej ihåg) på torsdag när hon ska tatuera sig, blir nog najs! jag är jätte sugen på att tatuera mig jag med, iaf göra klart underarmen, men har ju förfan aldrig råd, fattisomfan. men sånt är livet när man går hemma och drar röven efter sig, haha hoppas på att få jobb inom hemtjänsten snart, så glamoröst;) amen nu ska jag iaf sova och ska fortsätta att blogga imorgon och hålla kvar vid det, jag gillar ju att skriva. puss goo natt på er!

 


nu nu nu.. !

jag vill : flytta till hus, högt i tak, stil av glamrock och vintage, stora ljusstakar och stora speglar, stort ska de va, men inte så stort att man blir mörkrädd, jag vill bli miljonär, jag vill resa, gifta mig, trycka in 500 milliliter i varje tutte, jag vill tattuera mig, jag vill vattna mina blommor i min stora trädgård fylld av rosor och även taggar, jag vill sätta upp tvn på väggen, jag vill kunna lägga mig i det våta gräset och skita i om insäkter kommer i mitt hår eller kittlar mina tår, jag vill titta upp i himlen och se solen..
och jag vill detta NU



rea!


49 kr på gina!


look


morron!

ligger fortfarande kvar i sängen och lyssnar på p3, jag äääälskar morgonpasset i p3! ska snart gå upp och dricka kaffe och sminka mig, seen gå ner på stan och träffa liza, gå på stan och kika och vid fyra ska jag träffa eleonore! var på stan igår med mamma och gick in på boulevard, jag blir sjuk av att gå där inne, ser massa fina saker och känner de där intensiva behovet av att köpa någonting så som jag kände innan jag flyttade ihop med rickie, då blev jag snål som fan för att få mina ynka tvåtusen att fylla tomma hål i ekonomin, då jag fick skolan och inte hann arbeta, inte för jag arbetar så mkt nu heller men snart hoppas jag! är även sugen på att åka till norge och jobba, får se om rickie får förlängt, om han inte får de kanske vi drar iväg och jobbar i norge tillsammans? najs med pengar, lättare att spara till ett par nya brööst!;) wiho!

förresten, va in på lewis igår på mitticity, det har kommit ett nytt mätsätt för att mäta din kroppsform för att lättare finna ett par jeans med just rätt passform för just dig, det var som en uppenbarelse att bli uppmätt och sedan få ett par jeans som är sydda justt för mig och mina former, jag bland den vanligaste formen demin. alltså inga utmärkande former! jag hade 26m/34l i storlek. just den färgen jag ville ha och storlek fanns inte just nu men ska visa bilder på hur vanliga jeans och såna sydda för mig sitter. jag har gått ner en storlek, man blir smalare ju mindre man tänker på vikten. jag har alltid haft 38 och 28-29 men nu har jag mer 36 och 26. ändå har jag inte gått ner så mkt i vikt. men nu vill jag inte bli smalare blir som en benig ko väldigt fort och ser lite ut som en knarkare.

inte så fint och hälsosamt! 172 cm och 55 kilo, ca ett år sen.

170 cm och 63 kilo, i klass 8! goa kinder.


nej nu måste jag börja göra mig iordning, PUSS!

varje dag, M.

du anar inte va svårt det är att säga hej då varje gång vi skiljs åt, att hållla tillbaka tårarna och sedan fortsätta att andas. jag vill ha dig nära mig hela tiden, jag vill känna den där tryggheten som bara du ger mig, som jag inte lyckats finna i någon annan när vi har varit ifrån varandra så länge. jag vill att du ser mig varje dag och att du säger allt som ska sägas, vad jag ska göra, vad jag ska äta, vilka jag ska umgås med, vad jag ska ha på mig, hur jag ska sminka mig, att jag inte ska spotta, att jag ska sluta röka, att jag ska va försiktig. allt låter som tjat men när du säger det så älskar jag det innerst inne även om jag fräser ifrån och säger "jag är snart 20, jag vet att jag måste äta, klä mig, gå försiktig i halkan, umgås med rätt folk, sminka mig och att de ser äckligt ut när jag spottar, att det är onyttigt att röka men slutar inte iaf". jag vill ha dig, och bara dig. hos mig och bara mig varje dag. jag vill inte säga hejdå för det känns som att jag aldrig hinner säga hur mycket jag älskar dig, det känns som jag inte hinner visa hur fin och vacker du är. men jag vill att du ska veta att varje dag älskar jag dig och vill höra din röst och känna din närhet och trygghet, varje dag.


det finns alltid

Det finns alltid
Lite ärlighet bakom "jag skojar bara".
Lite kunskap bakom "jag vet inte".
Lite känslor bakom ''jag bryr mig inte''.
& Lite smärta bakom "det är lugnt".



RSS 2.0