jag fick en ny mobil

mihihihi! dretcoool!

SUPRICE!

förresten, rickie sa att det ska komma ett paket på posten idag, att jag får vänta till julafton eller så får de bli en tidig julklapp, jag kommer självklart ÖPPNA DET IDAG! han sa "perfekt då kan du blinga med den lite innan helgen...." vad kan de va?!?!

kanske? naaaej...


christina aguilera


godmorgon!

 



godmorgon! sitter och kollar på thevoice, ska käka frukost duscha och så sen ska jag cykla iväg till  körskolan, sista dagen för intensiv kursen idag, men jag kommer behöva lite fler körlektioner, men fyfan va mycet bättre jag har blivit på att köra bil! sen ska jag käka lunch med pappa, sen ska jag hem och bara söööööööööva! det är halloween i helgen, jag och rickie ska vara matchande läskiga clowner, eller så blir han hulken och jga catwoman? vi får se vad vi blir.. jag hatar att klä ut mig som sagt...



jäklar alltså!

jag läste min gamla blogg healingheart.blogg.se haha skratta jätte mycket och bestämde mig för att börja blogga igen. jag har kännt ett behov av att blogga och skriva av mig länge nu men de har aldrig blivit nåt av de, men nu jävlar alltså! jag sover hemma hos min pappa i kil inatt. rickie sover i huset och jag saknar honom lite, men det är faktiskt skönt att vara själv ibland med, man behöver det! de är bara bra att sakna varann ibland! jag håller p åatt ta körkort, hade tänkt hålla de hemligt men alla har jag ville överraska vet redan om det så lite tråkigt men iaf. jag kan köra bil nu, känns rätt gött faktiskt. ska på halkbana imorgon i grums! jag är inte ett dugg nervös, jag har nog inte fattat vad vi ska göra på riktigt, för alla andra är nervösa haha... till helgen är det haloween jag har ångest för jag vet inte vad jag ska klä ut mig till, sist de var maskerad mådde jag jätte dåligt, haha slutade med att jag hade en bröllopsklänning som susanna satte på mig, va nog lika bra de så de blev nåt av alltihopa! men lördag ska jag jobba iaf, blev ju ingenting i helgen och jag måste få in lite pengar iaf... men nu ska jag lägga mig och sova så godnatt!


RSS 2.0