sälen!

nu ligger vi nyvakna i sängen, rickie fiser och jag bloggar, soom vanligt! vi ska snart gå upp och börja packa inför sälen! herregud jag h aldrig åkt nåt annat än längdskidor när jag var liten och första gången jag provade snowboard gjorde jag klassikern och körde rakt in i ett träd i full fart, men nu jävlar ska rickie lära mig åka på  snowblades. ska bli rätt kul faktiskt hoppas jag inte bryter några ben och att jag lär mig lite!

var på systemet för första gången sen jag blev 20 för typ 18 dagar sen(?) inget märkvärdigt, hade hellre gått till tandläkaren och vårdcentralen gratis.... (!!!!)  nu ska ja gå upp å packa! kuuuuuul :D haj så länge!

tiny!

fast dom värkar ändå ha ganska stor självdistans..?

om filmen inte syns, finns länk under!;) världens mnista snoppar...

http://www.miloop.com/?movie=19644

håår håår

har plattat, klippt och lockat lite..

jätte skönt att ha det färdigt, för vi åker på torsdag och då är de skönt att ha allt hår fint och färdigt. idag har jag varit på stan med yao igen, mötte upp liza sen åkte liza hem, ja och yao käkade lunch och gick lite mer inne på stan. sen åkte vi och handlade och hämtade alicia sen lämnade jag av dom i skattkärr och åkte å hämtade älskling på jobbet. jag har tvättat och hängt kläder, fixat håret, Älskling lagade mat och vi tog en öl och kollade på ice age, den är så himla bra haha! jaja nu ska jag krypa ner  i sängen hos rickie som somnade kl 8, ska kolla på amerikas hårdaste fängelser och BigBrother, somnade från de igår! gonatt gooding


morrn morrn

 

 

häärligt


en sista grej...


pudding

pudding

jessica

i normala fall tycker jag hon är ganska ful, eller inte ful men inte heller så snygg men här, herregud kläderna håret kroppen, vore kul att se ut så till sommaren... EEHEE. nej nu ska jag lägga mig och käka godis efter mitt fyraminuters intensiva träningspass. HEJ DÅ BLOGGEN


syns det att det bor en kille här också?

har möblerat, blev jätte bra, nu har vi sängen i gamla vardagsrummet så nu kan vi se på tv i sängen, underbart!

idag har som sagt möblerat och varit på stan med yao, köpte lite smink och så, sen åkte jag iväg och köpte hårfärg så nu är jag typ svarthårig.

kollade på bigbrother igår, brukar inte kolla på det, har aldrig gjort de förr men nu längtar jag tills klockan blir tio så jag kan se de faktiskt;) men nu kollar jag på dr phil och hoppas rickie kommer hem snart:)


söndag

jag och rickie har möblerat, eller vi haar ju  fixat en säng frramför soffan och lagt på en stor madrass så man bara kan mysa ner sig i, framför tvn! fredagen va lugn då var vi bara hemma och myste, fick lite besök av sanna sen så fortsatte vi å myste. lördaag kl 2 hade alicia kalas, anders gjorde jättegoda våfflor och alicia fick massa fina presenter och hellokittyskorna från mig å rickie, hon gilla dom;) sen åkte jag och hämtade monique och sen åkte vi tillbaka till skattkärr och spelade kort, fyfan va jag är värdelös på kortspel, poker(?) jag fattar verkligen ingenting. sen diskuterade vi vad vi skulle göra under kvälleni ungefär 3 timmar, kom fram till at tjag och monique skulle åka iväg och käka på mc, sen tog vi en tur på stan och bara åkte runt lite och pratade, skönt. sen ko mvi hem och drack lite öl och kollade på  gay galan, sen kollade vi på lite mer filmer och så, sen somnade vi, rickie och patrik väckte oss vid kl 6, dom väckte oss kl sex och var säkert jättenöjda över att få suttit och druckit öl hela natten utan tjatande tötta fruntimmer haha! sen blev dom hämtade runt halvåtta. jag har ju sovit redan och kollat på tv sen dom åkte medans rickie ligger bredvid mig och snarkar. hoppas han sover lit längre för jag ska snart se på teen moms, och han hatar det!


mig


gooo natt

nu sitter jag här med ett glas vin och ska kolla på efterlyst. såg på aftonbladet att lady gaga röker på och dricker wishkey när hon skriver sina låtar, och här sitter jag med ett glas vin och bloggar men inte fan blir jag rik på det, men hon lyckas hon vågar mer. måste våga. måste våga röka på och bli alkis.. haha



rickie mår körv. han har feber och har varit sängliggandes hela dagen. usch fy och blä, fick muta honom med top gear för att få honom att komma till tvrummet, haha!

en grej jag stör mig på så jävla mkt med mig själv är att jag alltid säger att jag ska börja tänka på vad jag äter och inte äta så mkt onyttigt och framförallt godis, men så fort jag får chansen så äter jag godis, choklad chips åååå de är ju så gott! som förut, jätte lätt pappa ringde och skulle komma förbi och hämta några grejer då frågade jag om han kunde köpa med mjölk och nån liten godis bit, han kommer med en 200 grams chokladkaka och utan att tänka på de har jag ätit upp den. tar sista biten och skakar förpacning och tänker men vafan är det redan slut? ja de kan du ge dig fan på din gluppska jävel att de är. spara finns inte i mitt tänkande när de gäller godis. jag kan vräka i mig huuur mkt som helst. jag älskar att vara hungrig och sen käka godis för att sen ligga i soffan och smälta allt med den där äckliga känslan av att vara mätt på godis, förr hade jag fått panik och sprungit till toan för att kräkas, men all den ångesten är borta, nu känner jag bara äsch jag går ut och går imorgon och tänker inte mer på det och man vet att man är frisk från alla störningar om man inte får ångest om man inte går ut och går heller haha! så jag har inga problem med att äta onyttigt;) de tar vi imorrn!


mina nya svalor

jag älskar dom, och nu tänker ni säkert, jaha varför gör du TVÅ till när du redan har en på underarmen? jaa jag kanske ville ha svalor som va fina, den jag har på armen ser ju ut som skit, och jag har alltid velat haft fina svalor och nu har jag två;) jag har ju börjat göra om den på armen men den kommer nog aldrig bli Perfect.

jag är iaf jätteglad att jag gjorde dom! har tänkt på det länge, nästa gång jag tatuerar mig blir 21 mars (tror jag?) då ska jag göra nåt nytt.. armen får vänta ett tag till....


.


p3morgonpasset

yes! som varje morgon ligger jag här med en kopp kaffe och lyssnar på morgonpasset i peeeeeetreeeeeeeeeee.. pussa nyss rickie hejdå till jobbet och själv, jaa jag ligger och väntar på att klockan ska bli kvart över nio och då ta stadsbussen in till stan OM DOM GÅR?! sen klockan tio ska jag iväg till fish eye ink och tatuera mig, iiii pirrigt! jag blir så nervös att jag mår illa när jag hör de där ljudet och sen htar jag smärtan när ja tatuerar mig, folk som säger att dom älskar de, jag förstår inte? kanske jag som är fjollig men jag hatar iaf att ha ont.

drömde en sån sjuk dröm inatt, drömde att jag mamma och putte va vid en sjö och fiskade nån fisk som liknade en näbbmys/ål/gädda men ändå liten och söt, så jag började fiska och sa till mamma att jag skulle slänga tillbaka alla och hon fick ta ur kroken ur dom, javisst sa hon så fick jag min första fisk och mamma började hånskratta åt mig och sa att jag var duihuvudet som inte kunde ta ur kroken själv, men jag såg lixom en liten hundvalp som skuttade omkring så söt var den, så skulle jag gräva i halsen efter en krok? NEJ. jag mamma och putte började bråka och skrikaoch jag fick den där hemska känslan när man inte kan springa fort så man springer som i vatten och jag kunde inte säga nåt annat än med kvävd röst "jävla fitta" och aaa de va faktiskt jätte jobbigt haha! slutade med att jag sa upp kontakten med dom båda för att dom inte drog ur kroken ur min fisk.

jaja jag måste börja göra mig iordning! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS

vilken härlig dag!

ååh klockan tolv efter jag hade bloggat imorse kom min älskling hem på lunchen med blommor och då hade han kikat in på min blogg och läst vad blommornas antal och färg betydde, jag fick dessa..

och 7 stycken rosa kan man ju se i inlägget under vad de betyder;)

jag åkte till kil med liza och tänkte hmm ska jag köpa blommor till rickie? då kollade jag vad dom betydde och tänkte köpa 5 stycken men med 5 olika färger, men alla färger fanns inte som jag ville ha så jag åkte till coop och kollade.. och fann detta..

3-pack med duschmössor och en hjärtmuff typ haha jag skickade även iväg en prenumeration på slitz till rickie, de var nog lika uppskattat som rosorna jag fick! haha! nyss kom vi hem från skattkärr där vi har varit och käkat god mat och jag fick massa presenter! för att jag fyllde år, de var massor av leopard grejer, örhängen väska basker hårspännen skärp, massa smått&gott! kuuuul!

 

nu ska jag iaf hoppa in i duschen och sen är det alla hjärtans natt, hörs imorgon;)


alla <3dag!

...färger betyder:
Blått: Jag vill bli vid din sida tills jag dör.
Gult: Du är solen i mitt liv.
Lila: Jag önskar dig lycka och välgång i livet.
Orange: Jag är din trogne vän.
Rosa: Jag är förälskad i dig och lovar att vara trogen.
Röd: Jag räknar dagarna tills vi ses igen.
Vit: Jag tror på din oskuldsfullhet.

...och antalet betyder:
En blomma: Du är mitt allt.
Tre: När får jag träffa dig igen?
Fem: Jag gör vad som helst för dig.
Sex: Jag tvivlar på det du säger.
Sju: Jag älskar dig.
Tio: Vill du gifta dig med mig?

jag skulle ge rickie tio vita rosor...

haha skoja!

löshår, tackar jag gud för


20 år

jaa de blev jag för exakt en vecka sedan nu, har inte haft tid att blogga, har jobbat lite och förberett för 20års festen vi hade igår jag och yao, de va hur lyckat som helst med tre rätters thaimat och två stora tårtor, öl, tjöt och massa dans med dom närmsta! blev ganska tidigt ändå gick och la oss vid tre vaknade vid nio och va på dop halv ett. sen åkte vi till skattkärr med tårtorna och nu är vi hemma och ska se på solsidan!

förra helgen när vi firade mig hos mamma

 


godmorgon


.

I feel like shit. But atleast I feel something.

nässelutslag?

jag trodde igår att jag hade fått löss för det kliade jätte mycket på huvet, men sen på kvällen började de klia över hela kroppen jag gick och la mig och vaknade flera ggr inatt för att de kliade så och jag kände hur huden blåste upp och blev varm och jag kände som blåsor typ svullader över hela magen. när jag vaknade såg jag ut såhär...







efter jag såg detta började jag fåpanik och gråta så väckte ja rickie och han lugnade mig, min älsklinG! vad skulle jag gör utan honom? jag väntar på att vårdc ska ringa tillbaka till mig så jag får en tid för nån lösning på detta!

RSS 2.0