!

skulle jag någon gång i livet börja må så dåligt att jag vill ta självmord skulle det i mitt avskedsbrev stå "jag vill ha på  mig en klänning från gucci fendi versace eller ralph lauren för att sedan kremeras, för jag har alltid velat bränna pengar"

skitfläsk


torsdag

jag ska bygga en liten stuga på min trädgård och bjuda in alla som jag ska ta hand om, för det blir jobbigt att inte kunna vara på flera ställen samtidigt. en fredsmäklarstuga.

nej men, hej torsdag! igår hade jag och rickie en riktig myskväll! vi tog en öl ute i den blåsiga solen och en cigg, sen spelade vi poker och åt vitlöksbröd och jag spelade låtar med tomas ledin, ted gärdestad och livet-är-en-schlager låten! idag ska jag på möte på folkuniversitetet kl 9 och kl 11 ska jag lämna massa cv:n till företag som står på torget eller på arbetsförmedlingen.. lite osäker.. de va iaf nåt jag och rickie hörde på radion.


PS. JAG VANN ÖVER RICKIE PÅ POKERN!

malin


gammal header..


klicka på bilden för att få den större

tss...

http://www.funnyhub.com/videos/pages/daughter-caught-dancing.html


första tjejen..

http://existenz.se/out.php?id=32239

pinsamt...


helene jag saknar dig!


sleep tight

goodnatt ....<3

tips!

bra tips till er killar som gillar att få den mellan boobisarna

dont do drugs


undrar om han ångrade att han var med..


bigbrother tobbe ..

kanske är lagt åt det andra hållet?



tsss...


äntligen!

fick jag tummen ur och ska updatera! vi åkte och städade och hade jättemysigt och trevligt på båten, från söndag till torsdag, hörde att någon trodde jag var en golddigger för att jag jobbade på svärfarsbåt i kungshamn haha!  på onsdagen kom rickie upp och jag visste ingenting och så som jag hade saknat honom! jag blev helt till mig och började gråta(?) haha och sprang ut till honom och kunde lixom inte få nog av att han va där, de var underbart! det är sjukt hur mycket man saknar någon på bara några dagar och hur hel man känner sig sen igen när man har honom nära.. jag är lycklig med dig R! igår satt jag och sökte jobb och ringde på några jobb, sen gav jag mig ut för att få en praktik plats, började söka på inredningsaffärer, men dom har oftast lite personal, och dom som går sista året inredning har nån praktiksväng i skolan för dom hade hunnit före för den enda platsen som fanns på flera veckor, så jag gick runt till lite olika och tillslut åkte jag ut till rusta och där tog dom emot mig jättegärna, så jag hoppas på nya erfarenheter och kanske en väg in i ett butiksarbete hade varit perfekt. hur underbart hade det inte varit om jag hade både scandic och rusta, eller nån annan affär.. lite mer pengar, kan göra lite mer.. jag längtar iaf tills de drar igång! så ja inte sitter hemma och känner mig misslyckad. jag brukar komma in i små perioder då jag får för mig nåt och då blir jag typ besatt av det, ibland är det silikonbröst annars är det tatueringar men nu! nu gäller en nakenkatt! jag känner en tjej som har en och den är verkligen undebar, jag tycker inte att dom är snygga men så coola




så himla underbara........ ännu en anledning till att jag måste få mer pengar... hehe.... idag kommer mamma på besök, mysigt! puss så länge!

melodifestivalen

fyfan va bra hon är, varga -gå och viska en visa i sängkammaren istället.

alicia dansade på som bara den till melodifestivalen, nu är jag hemma, rickie har vart iväg och köpt chips och cocacola och självklart en liten kitkat till mig, gulledej!ska iallafall spendera restrerande tid av detta dygn till att ligga i sängen, något jag älskar när man är lite trött sådär dagen efter mihihi godnatt mina älsklingar


dageneftersjuk

jag och älskling har luggit i sängen hela dagen, men snart ska vi upp för å vara barnvakt, men fyfan va jag hatar att vara bakfull, visst får man skylla sig själv men ändå... igår var vi iaf hem till susanna och richard och käkade massaman, monique å putte kom ooxå, va jättemysigt! sen tog vi taxi till ankan och där var vi tills det stängde. sen gick vi och käkade och sen åkte vi hem och la oss! imorse kollade vi på burlesque, fyyfan vilken dålig film, aguilera förstör verkligen allt. den är mysig men hon är så fruktansvärt dålig skådespelare, så skönt att hon sjunger i filmen, att hon gör nåt hon kan + att hon ser ju alltid snygg ut så edt kan hon med. men jag mådde nästan dåligt under filmen de blev så pinsamt, kopia av coyote ugly ... meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen nu ska jag dra mig och min sega röv upp ur sängen!

 

 



cover


myser hemma och städar...




äntligen fredag!

älskar denna låten!

jag sitter och skickar iväg cvn på platsbanken och ska snart gör amig en kopp kaffe och börja städa här i lägenheten sådet är fint tills älskling kommer hem....  idag ska jag träffa eleonore som jag inte sett på jättelänge så vi har mycket tjöt att ta igen hon och jag! ikväll ska vi hem till susanna och ríchard, tror vi ska dricka lite oxå, så jag får svänga in på bolaget sen.. mihhi så jävla häftigt att bli gammal.. orkade inte med bloggdesignen så jag tog nåt lättare:)


keso!

keso skulle jag skriva igår!

god kvääll

har haft en skön dag med sanna, vi åkte till skåre och vi åkte hem till henne sen, drack kaffe och sen handlade vi avokado och nåt mer som jag verkligen inte kommer ihåg vad det heter nu... men aja gott var det iaf! nu är jag hemma, har duschat satt på mig mina fina underkläder som jag köpte igår, köpte massor på rean, jättefina små saker... (!) kollar på 2 1/2 män, älskar det verkligen!

ha en mysig kväll mina älsklingar, det ska jag ha, som alla kvällar...


kings of leon <3

 


edward sharpe & the magnetic zeros



Well, hot & heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ
There ain’t nothin’ please me more than you



härligt med kväll

efter 5 minuters pass på en träningsapparat vi har hemma nu sitter jag med redbull för att återhämta mig och ska snart skicka in en pizza i ugnen för att lägga mig i sängen och äta å kvällsmysa med R. pust! va å hälsade på monkan och har fixat lite med rickies bil och jag sa till rickie när vi kom hem och låste dörren, va härligt de är att göra de, veta att man inte behöver gå ut mer för dagen, att kvällen kommer, man äter tillsammans, tänder lite ljus och myser ner sig i sängen. så underbart att vara sambo, jag älskar det, fast de kanske mäst beror på att jag älskar rickie (?) ;)

stackars liza ringde förut och berättade att hon fick 51 poäng på teoriprovet, hur är det möjligt? sen berätta hon att hon gick tillbaka och ändrade en frågas svar och visste inte om de va rätt eller fel? men jag visste vad som va rätt svar från början och hon skulle inte ändrat då hade hon klarat de, men de är bara att gå på det igen nästa gång vet jag att hon klarar de, min älskade liza.

säl

sälen va bra, fin stuga god öl och jag lärde mig faktiskt åka skidor, eller snowblades. vi åkte från sälen till mamma, käkade pizza och såg på solsidan. igår måndag morgon åkte jag med anders till kungshamn för att hjälpa till att städa på båten men vi fick inte igång vattnet så vi kunde inte städa eller tvätta så jag satt på båten i flera timmar, när de va någon som kom för att kolla in båten, och läste igenom 7 moore tidningar. vi åkte hem igen och jag fick sova hemma igen, skönt! en idag åker vi nog igen och försöker få vattnet att fungera då åker yao och alicia med. härligt!


RSS 2.0